Mitte ainult kordussaated

Kaarel Arb
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sepo Seeman vallutab uues saatesarjas «Merevaade» tuhandete kilomeetrite pikkust Eesti rannajoont.
Sepo Seeman vallutab uues saatesarjas «Merevaade» tuhandete kilomeetrite pikkust Eesti rannajoont. Foto: Kanal 2

Nagu igal aastal, toob suve algus tänavugi muutusi ka telekanalite programmi. Sel aastal 20. sünnipäeva tähistava Kanal 2 telesuvi toob lisaks lõppeva hooaja hittsaadete järeleaitamistundidele kaasa kodumaiseid lugusid maalt ja merelt ning lisaks mitu põnevat seriaali.

Tavapäraselt «Suvereporteriks» muunduv uudistemagasin «Reporter» kolib suvekuudeks tund aega hilisemale ajale ning nagu kombeks, läheb eetrisse vabaõhustuudiost. Nädalavahetustel läheb tavapäraselt eetrisse kokkuvõtlik «Suvereporter+».

Pühapäevaõhtuti kohe pärast uudistemagasini «Suvereporter+» lõppu jõuab vaatajani värske tõsielusari «Jane ja Urmet pluss 10». Positiivse sõnumiga saatesari piilub Põlvamaa kümnelapselise suurpere ellu, näidates igapäevaseid toimetusi, lihtsaid asju, mis jalgpallivõistkonna mõõtu pere puhul alati nii lihtsad polegi. Sarja fookuses oleva perekond Käo vanim laps on 17-aastane Eleriin, pere pesamunad on aga kolmeaastased kaksikud Maarjaliis ja Mariliis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles