Mare tiiva alla mahuvad terve suurpere lapsed

Anneli Ammas
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mare Kanguril on ühe pere jagu lapsi juba suureks kasvatatud, nüüd pühendub ta järgmistele. Juba täiskasvanud Marko ja Reet käivad emal sageli külas.
Mare Kanguril on ühe pere jagu lapsi juba suureks kasvatatud, nüüd pühendub ta järgmistele. Juba täiskasvanud Marko ja Reet käivad emal sageli külas. Foto: Liis Treimann

Nii sattuski Mare Kuressaare lastekodusse, kus olin mina koos oma väiksema venna Markoga. Ise ma seda väga hästi ei mäleta, aga ema rääkis, et kui ta meile Markoga järele tuli, jooksin ma tema sülle ja ütlesin lastekodu kasvatajale, et mina lähen nüüd koju. Usun, et see oli väga tähtis hetk mu elus. Marko lasi liumäest alla ja jooksis samuti ema juurde. Me olime valmis minema Koju OMAenda EMAGA.


Nii kirjutas 21-aastane Reet Järsk Mare Kangurist, oma emast Keila SOS Lastekülas. Tol Reeda ja tema vendade-õdede elu muutnud 1995. aasta jaanuaripäeval oli Reet kolmeaastane ja tema vend Marko polnud veel kahenegi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles