Tallinna linnaametnikud koristasid linna

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Linnapea Edgar Savisaar sinise jopega lasteaia mänguväljakut värskendamas.
Linnapea Edgar Savisaar sinise jopega lasteaia mänguväljakut värskendamas. Foto: Raepress.

Täna mitmes Tallinna linnaosas toimunud talgutel tegid linnavalitsuse liikmed, linnaosade valitsuste ametnikud eesotsas linnaosavanematega ja teised vabatahtlikud mõne tunniga ära märkimisväärse töö.


Talgute käigus korrastati kommunaalameti koordineerimisel kinnistuomanike poolt koristamata kõnniteid ja parklaid, keskkonnaameti koordineerimisel lastemänguväljakuid ja linnaosavalitsuste koordineerimisel avalikke hooldamata riigimaid, linnametsa ja rannajoont, teatas Raepress.

Linnavalitsuse liikmed eesotsas linnapea Edgar Savisaarega korrastasid Põhja-Tallinnas asuva Heina tänava lasteaia mänguväljakuid, kiikesid ja territooriumi piirdeid.

«Talgute üheks eesmärgiks on anda oma tegevusega eeskuju ja kui sellega kaasneb silmaga nähtav tulemus heakorrastatud õueala näol, kus mängivad lapsed, on rõõm tehtud talgutööst mitmekordne,» ütles linnapea talgupäeva kokku võttes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles