Äratuskiri omadele ja oravatele

Tuuli Koch
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tänasest Eesti Panga nõukogu esimeheks saav Mart Laar (paremal) viibis eile oma eelkäija Jaan Männiku lahkumiseks korraldatud õhtusöögil, Laari kõrval Eesti Panga president Ardo Hansson.
Tänasest Eesti Panga nõukogu esimeheks saav Mart Laar (paremal) viibis eile oma eelkäija Jaan Männiku lahkumiseks korraldatud õhtusöögil, Laari kõrval Eesti Panga president Ardo Hansson. Foto: Mihkel Maripuu

Küsimus pole mitte selles, KES on võimuliidus, vaid KAS on säilinud otsustusjõud.

Eile õhtul kell 20 kogunesid võimuliidu poliitikud traditsioonilisele ühisele hooaja lõpetamisele, kus võeti kokku möödunud poliitaasta. «Pidu see pole, pole kunagi olnud, ja täna (eile – toim) õhtul kohe kindlasti mitte,» ütles üks valitsuspoliitik, kirjeldades ühtlasi ka kogu praeguse võimuliidu üsna jäist läbisaamist.

Eilse päeva sissejuhatus saabus üleeile õhtul, mil paljudele Isamaa ja Res Publica Liidu (IRL) liikmetele tuli portaalide vahendusel üllatuslik uudis: poliitikutee jätnud ja Eesti Panga juhiks läinud kauaaegne erakonna juht Mart Laar teatas, et IRL peaks kaaluma valitsuskoalitsioonist lahkumist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles