Kanter võitis Oslos Teemantliiga etapi

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gerd Kanter Oslos heitmas.
Gerd Kanter Oslos heitmas. Foto: Reuters/ScanPix

Kettaheitja Gerd Kanter võitis Oslos peetud Teemantliiga etapi, parandades tulemusega 65.52 ühtlasi oma hooaja tippmarki. Teise koha sai 64.63 heitnud iraanlane Ehsan Hadadi ja kolmanda 64.58 heitnud poolakas Robert Urbanek.

«Tulemus oli kindlasti parem, kui siia tulles lootsin,» sõnas seljahädaga kimpus olev Kanter pärast võistlust. «Selg oli üsnagi küsimärk, sest trennis midagi rõõmustavat polnud ja ma ei teadnud, mida ta võistlusolukorras teeb. Ilm oli samuti jahe ja vihma tibutas, väike kartus oli seetõttu sees,» kirjeldas Kanter.

Ta alustaski seetõttu tagasihoidlikult, kuid parandas iga katsega tulemust. «Arvan, et võtsin antud olukorrast kindlasti maksimumi. Rasket trenni pole ma saanud vahepeal ju üldse teha ja trennideski on kettad maandunud 60 meetri joonele. Patt olnuks sellest olukorrast rohkemat oodata,» nentis Kanter, kes jäi tulemuseta vaid viimasel katsel: «Läksin veel meetrit lisa saama, aga siis lagunes juba tehnika.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles