Maarja Kivi: rokilaval niisama nägusid ei tehta

Verni Leivak
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maarja Kivi
Maarja Kivi Foto: Donna Fedenko

Täna alanud Rock Summeril üles astuvale endisele Vanilla Ninja solistile Maarja Kivile on tegu omamoodi verstapostiga, sest kodumaal pole USAs elav lauljatar – lavanimega Marya Roxx – esinenud. Ja veel: eile astus esimest korda oma vanemate sünnimaale tema teine laps!


Maarja Kivi (27), kümme aastat tagasi lastemuusikalides kaasa löönud ja Vanilla Ninja solistina ilma teinud blond ja habras näitsik, kelle juus vahepeal Marya Roxxina brünetiks kiskus, on nüüd taas plaatinablond.

Kuus aastat tagasi koos muusikaärimehest abikaasa Renee Meristega Los Angelese  lähedale Woodland Hillsi kolinud Maarjale justkui polekski Skype’i üllatavalt selge liikuva pildi põhjal aastad mõjunud – ta on täpselt samasugune nagu kümme aastat tagasi.

Ent tema juttu ja olekusse on lisandunud konkreetsus. Lapsepõlv on selja taga ning Maarjast saanud tubli pereema, kellele abikaasa ja lapsed elus päris kindlasti esikohal. Nii ütlebki ta, näol helklemas aknast tuppa voogav hommikupäike, et lähemate aastate ülesanded on eeskätt lapsed üles kasvatada, pere tervena hoida ja alles siis karjääri arendada.

«Täpselt selline tähtsuse järjekord ongi,» sõnab ta lauljale omasel kõval, kõlaval ja selgel häälel. Ja kui viimane mingil põhjusel soiku peaks jääma – milleks praegu küll põhjust pole –, omandab ta Santa Monica kolledžis kosmeetiku, juuksuri ja küünetehniku eriala. Ütleb, et äkki avab kunagi oma ilusalongigi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles