Tallinn kavatseb müüa Kadriorus ja Koplis asuvat kinnisvara

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ühiselamu tüüpi maja.
Ühiselamu tüüpi maja. Foto: Mihkel Maripuu

Tallinna linnavalitsus otsustas esitada linnavolikogule J.Vilmsi 48 asuvate korteriomandite ning Kopli 88 asuvate korteriomandite müügi otsuse eelnõud.


J.Vilmsi tänav 48 asuvast hoonest plaanib linnavalitsus müüa avalikul enampakkumisel neli korteriomandit. Pakutavate eluruumide üldpind on 12,5 - 35,4 ruutmeetrit ning alghind 100 000 kuni 280 000 krooni. Kinnistul asub kahekorruseline puitelamu ja ühekorruseline puidust kuur.

Kopli 88 asuvast ühiselamutüüpi hoonest pannakse üheskoos enampakkumisele 49 korteriomandit kogupindalaga 991,8 ruutmeetrit ning alghinnaga 3,35 miljonit krooni. Kinnistul paikneb neljakorruseline 1957. aastal valminud ühe trepikojaga ühiselamutüüpi hoone, kus kõigil korrustel on pikad ja kitsad koridorid, mille lõpus asuvad ühiskasutuses olevad köögid ja tualetid. Elamus on 71 korteriomandit, millest 59 kuulub linnale. Neist 49 on asustamata.

Kopli 88 müüdavad ühetoalised korterid on 10 - 25,9 ruutmeetri suurused ning vajavad kapitaalremonti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles