Mugav võimalus meeldiva sündmuse leidmiseks

Kaarel Arb
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kultuurikava toob info sündmustest, ööbimisvõimalustest ja toidukohtadest nii veebikeskkonda, Facebooki kui ka mobiiltelefoni.
Kultuurikava toob info sündmustest, ööbimisvõimalustest ja toidukohtadest nii veebikeskkonda, Facebooki kui ka mobiiltelefoni. Foto: Kultuurikava.ee

Kultuurikava lihtsustab ürituste lisamist ja otsimist

Sündmusterohke suvi on käes, kust ja kuidas aga leida kiiresti ja mugavalt kõik oluline info toimuvate sündmuste kohta? Sündmusi koondavaid keskkondi on Eestis lugematul hulgal ning neid tekib ja kaob, valdkonna liidriks pürib aga Kultuurikava, mis projektijuht Mari Otsa sõnul on Eestis ainulaadne keskkond, lihtsustades info jõudmist võimalikult laia publikuni.

Kultuurikava koondab sündmuste infot, samas jagades seda laiali üle Eesti erinevate sündmuskalendrite kaudu. Ots märgib, et nii kultuurisündmuste korraldajatel kui ka nende kohta info otsijatel on vajadus ühtse kalendri järele. «Näiteks linnavalitsustel, millel on mitu allasutust, on vaja sisestada sündmuste infot ja seda siis erinevate keskkondade vahel jagada. Seda ei peaks tegema mitu korda,» on Ots kindel. Ots toob näiteks Viljandi linnavalitsuse, mis sisestab kõigi allasutuste info Kultuurikava keskkonda, ning vajalik teave jaguneb juba ka raamatukogu, kultuurikeskuse ja spordikeskuse kodulehtedele.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles