Gaasiplahvatuses hukkus inimene

Tallinncity.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna kiirabi meedikud toimetasid plahvatuse ajal hoones olnud ja raskeid põletushaavu saanud töömehe haiglasse.
Tallinna kiirabi meedikud toimetasid plahvatuse ajal hoones olnud ja raskeid põletushaavu saanud töömehe haiglasse. Foto: Küllike Rooväli, Elisabeth Rooväli

Eile lõunal toimus tugev plahvatus Tallinnas Koplis BLRT tootmisüksuse territooriumil Elme Messer Gaasi atsetüleeni tootmisjaamas, kus sai surma üks inimene ja kaks vigastada.

Häirekeskus sai teate õnnetusest kell 13.02. Plahvatuse tagajärjel varises sisse ühekorruselise kivist tööstushoone katus ligikaudu 30 ruutmeetri ulatuses. Hukkus 55-aastane mees, kes oli plahvatuse ajal õues tööstushoone välisseina läheduses ja sai lööklaine tagajärjel pihta välisseinast väljalennanud kividega.

Plahvatuse tagajärjel varises sisse ka pumbaruumi kohal asunud katus. Ruumis töötasid õnnetuse hetkel 62- ja 63-aastane mees, kes said põletushaavu ja põrutusi. Kiirabi toimetas mõlemad haiglasse. Plahvatuse tagajärjel süttis tööstushoone seestpoolt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles