Reet Linna suveklassika

Britt Rosen
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õdusas aiamajas: «Graavisilk koos värske kartuliga on suvel imehea,» ütleb Reet Linna vihmasajuga aiamajja kaetud laua ääres.
Õdusas aiamajas: «Graavisilk koos värske kartuliga on suvel imehea,» ütleb Reet Linna vihmasajuga aiamajja kaetud laua ääres. Foto: Karli Saul

Teletäht Reet Linna reedab kaks oma köögihitti, graavisilgud ja rullkoogi, mida ta teeb õige tihti just siis, kui laua taha on oodata suuremat hulka sööjaid. Jaanipühad kaasa arvatud.

Pikka aega ETV saatejuhina rahvast laulutanud ja nüüd «Prillitoosi» ekraanil särava Reet Linna aias graavisilke, värsket kartulit ja rullbiskviiti lauale sättides juhtub nii nagu Eesti suvel tihti. Eine roheluse ja lilleõite keskel tuleb aina tiheneva vihmasaju tõttu ümber kolida väikesesse aiamajakesse.

«Ehkki ma söön liha ja näiteks lambapraad tuleb mul superhästi välja, pole ma eriline grillija – ei oska,» ütleb Linna kohe, kui sealsamas õdusas aiamajas tema suvetoitudest juttu teeme. Grillimist on tema aias suviti küll, kuid see on rohkem poegade ohjata. Tema on suur meister salatite peale.  

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles