Tartu Idaringtee ehitusel jäid palgad maksmata

Jüri Saar
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Idaringtee Võru tänava viadukti ja uue raudteeviadukti ehitusel osalenud mitukümmend Basic Ehituse töömeest ei ole tehtud töö eest palka saanud. Mai lõpus ütles Basic Ehitusele lepingu üles ka peatöövõtja Nordecon.
Idaringtee Võru tänava viadukti ja uue raudteeviadukti ehitusel osalenud mitukümmend Basic Ehituse töömeest ei ole tehtud töö eest palka saanud. Mai lõpus ütles Basic Ehitusele lepingu üles ka peatöövõtja Nordecon. Foto: Kristjan Teedema

Kümned töömehed on jäänud Tartu Idaringtee ehitusel palgata, kui viaduktide ehitusel osalenud firma Basic Ehitus sattus rahalistesse raskustesse, kuni lõpuks kõrvaldati üldse objektilt.

Aprillis avaldas Tartu Postimees loo Idaringtee ehituselt ja valmival raudteeviaduktil jäi siis pildile teiste hulgas ehitaja Viljar Väits, kellele firma Basic Ehitus oli juba siis palga võlgu. Märtsi ja poole aprilli eest on tal palk saamata siiani, kokku umbes 1500 eurot.

Basic Ehituse juhataja Leho Kolk ei võta enam telefonigi vastu, ütles Väits. «Ülemusedki ei ole palka saanud,» sõnas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles