Teetööd Tallinnas: Soo, Vana-Lõuna, Harju ja Kullassepa tänava elanikel tuleb kannatust varuda

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Harju tänaval algasid ümberehitustööd
Harju tänaval algasid ümberehitustööd Foto: Peeter Langovits

Homme, 3. juulil jätkuvad Tallinnas suuremahulised tänavate ehitustööd Ülemiste liiklussõlmes ja Tartu maanteel. Liiklusele on suletud Soo tänav, osaliselt ka Vana-Lõuna tänav ning Harju tänava lõik vanalinnas.

Kapitaalremonti teostatakse Soo tänaval, mis on tavaliiklusele suletud, elanikele on ligipääs tagatud. Taastusremonti teostatakse Tehnika tänaval (lõigus Toompuiestee – Väike-Ameerika) ning Seli asumi kvartalisisestel teedel.

Teostatakse ka Harju tänava ja Kullassepa tänava rekonstrueerimistöid. Töödega on alustatud Kullassepa tänaval. Liiklejatel palutakse järgida ümbersõitudele suunamiseks paigaldatud liiklusmärke ning reguleerijate märguandeid.

AS Tallinna Vesi vee- ja kanalisatsioonitorustike rekonstrueerimistööde tõttu on suletud Vana-Lõuna tänav. Tööd on liikuva iseloomuga ning käesoleval ajal on kuni 31. juulini suletud Vana-Lõuna tänav lõigus Koidu tänav kuni Vineeri tänav.

AS Tallinna Küte küttetrassi ehitustööde tõttu on liikluskorralduslikud muudatused Ahtri tänaval kuni 15. augustini k.a. Töid teostakse lõigul Jõe tänav kuni Mere pst. Palutakse järgida ümbersõidule suunamiseks paigaldatud liiklusmärke ja liiklusreguleerijate korraldusi.
Eeloleval ööl teostatakse hooldusremonttöid freesimis- ja asfalteerimismeetodil Pärnu maanteel Viljandi maantee ja Tammsaare tee vahelisel lõigul ning immutusmeetodil Tartu maanteel Kivisilla ja Pallasti tänavate vahelisel lõigul ja Mere puiesteel.

Homme, 3.juuli päeval tehakse hooldusremonttöid freesimis- ja asfalteerimismeetodil Ehitajate tee 33; Akadeemia tee 54; Akadeemia tee 48; Akadeemia tee 46. Immutusmeetodil Luha tn; Tuuliku tee ja Kadaka tee ristmik; Tammsaare tee 106, 108, 110; Tammsaare tee 63, 65, 69; Sõpruse pst 236, 238, 242, 244, 246, 250; Ehitajate tee 25, 31, 51; Sõbra tn; Paavli tn 6; Ristiku tn; Kopli tn 86, 88; Suur-Laagri tn 8, 18; Suur-Patarei tn 9; Volta tn 3.
 

Teeremonti teostavad päevasel ja öisel ajal kokku 11 remondibrigaadi. Tallinna linnavalitsus vabandab ebamugavuste pärast liiklemisel teetööde piirkonnas ja palub jälgida liikluskorraldust ning olla tähelepanelik!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles