Psühhotroopne Pet Shop Boys

, suvereporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pet Shop Boys andis Tallinnas visuaalselt meeldejääva kontserti, kuid publikut täiesti käima tõmmata siiski ei suutnud.
Pet Shop Boys andis Tallinnas visuaalselt meeldejääva kontserti, kuid publikut täiesti käima tõmmata siiski ei suutnud. Foto: Peeter Langovits

Juba 32. aastat vältav popkooslus Pet Shop Boys (Neil Tennant ja Chris Lowe) andis reede õhtupimeduses Tallinna lauluväljakul Õllesummeri peaesinejana enneolematult menuka kontserdi. Esialgseil andmeil ootas pileti-, kotikobamis-, õlle- ja snäkijärjekorras kokku 35 000 inimest. Briti kõigi aegade edukaim duo tuli Tallinna oma uue albumi «Electric» tuuri raames, nii et kontsert pakkus enamat vanade hittide nostalgiast.

Lauluväljaku õhk oli elektrit täis juba enne kontserti, mil inimesed seisid lootusrikkalt lõpututes piletisabades, et siseneda festivaliala tarbimismelusse. Tark oli see, kes sisenes Oru väravast, sest talle oli antud valik: kas istuda laulukaare alla show’d ootama või põigata toidutänava Metsikusse Läände kriiskavate ja napsiste naiste-meeste manu.

Kella 23ks oli laulukaare-alune, -esine ning kõik muu pind, kust midagi näha või kuulda sai, täitunud inimestega, kelle kannatus pandi staaride hilinemisega proovile. Kui Pet Shop Boys lõpuks pärale jõudis, algas teatraalne vaatemäng, mis oli ühteaegu energiline, hingestatud ja nauditav. Millegipärast jäi aga kaasahaaravusest vajaka.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles