Noorem: tiivad - vanem: mootor

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Ma olen tegija, tegija, mind palun märgata, märgata»: nii laulis Bläck Rokit – ja need sõnad kehtivad suurepäraselt ka kaksikvendade Ragnar (vasakul) ja Rainer Lusmäe kohta. Nad ei ole veel keskkooligi lõpetanud, aga juba ajavad globaalset äri.
«Ma olen tegija, tegija, mind palun märgata, märgata»: nii laulis Bläck Rokit – ja need sõnad kehtivad suurepäraselt ka kaksikvendade Ragnar (vasakul) ja Rainer Lusmäe kohta. Nad ei ole veel keskkooligi lõpetanud, aga juba ajavad globaalset äri. Foto: Peeter Langovits

Sügisel viimast kooliaastat alustavad kaksikvennad Lusmäed ajavad Eesti väikelinnast äri, mis ulatub ligi kümnesse Euroopa riiki, koguni Hiinasse ja Jaapanisse. Kuidas on see nii noorelt võimalik?

Kell on viis hommikul. Väikese Paide linna kortermajas heliseb mobiiltelefon. Kõne tuleb Hiinast, Guang­zhou provintsist. Peenikese ja kriiskava häälega naine seletab kiiresti ja konkreetselt: «Hello, Mr. Ragnar, how are you? We have a problem!»

Äsja 11. klassi lõpetanud eduka õpilasfirma Lusmägi müügi- ja turundusjuht Ragnar Lusmägi (17) teab, et business can’t wait ehk äri ei kannata oodata, mistõttu kõnedele peab olema valmis vastama ööpäev läbi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles