Arendaja plaanib lubatud mänguplatsile hoopis maju

Jaan Olmaru
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Veibri külla maatükke müünud Aivar Lääne lubas aastaid tagasi ostjatele, et ringikujuline haljasala Lillevälja teel jääb ka tulevikus rohealaks ning sinna rajatakse mänguväljak. Nüüd soovib arendaja poole maast siiski majade alla panna.
Veibri külla maatükke müünud Aivar Lääne lubas aastaid tagasi ostjatele, et ringikujuline haljasala Lillevälja teel jääb ka tulevikus rohealaks ning sinna rajatakse mänguväljak. Nüüd soovib arendaja poole maast siiski majade alla panna. Foto: Margus Ansu

Ligi kümme aastat Luunja valda Veibri külla elamukrunte müünud kinnisvaraarendaja soovib detailplaneeringus rohealaks määratud maalapile elamukrunte, kuigi lubas ostjatele, et krundile tuleb mänguväljak.

2005. aasta aprillikuus kirjutas Tartu Postimees, kuidas Luunja valla Andrese arenduse elamurajooni krundi ostnud inimesed elasid teadmises, et nende tulevaste majade kõrval on tulevikus suur mänguväljak.

Jutt käis Lillevälja teel asuvast 1,2 hektari suurusest ringikujulisest maatükist. Alale kavandatud mänguväljakut oli Andrese arenduse omanik Aivar Lääne kasutanud ühe peamise müügiargumendina ning paljud valisid just selle järgi oma uue kodu asukoha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles