Talentide linn: Savisaare käsilane valvas tunneli avamise eel korda?

Rivo Veski
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Salapärane valvur Järvevana jalakäijate tunnelis.
Salapärane valvur Järvevana jalakäijate tunnelis. Foto: Uwe Gnadenteich

Reedel avati liiklemiseks Ülemiste liiklussõlme ehitustööde käigus rajatud 3,39 kilomeetri pikkune Järvevana kergliiklustee, mis ühendab omavahel Lasnamäe ja Haabersti linnaosa kergliiklusteede võrgustiku.

Kergliiklustee avati jalakäijate tunneli lähistel, mis kulgeb Järvevana tee alt läbi. Avamise eel nägi Postimehe reporter tunnelis seismas tumedat Land Roverit ja selles istuvat meest. Ajakirjaniku kirjeldusel oli tegemist invaliidiga ning et autot ehtis oranži-musta triibuline georgi lint.

Ajakirjanik edastas jalakäijatele mõeldud tunnelisse pargitud autost info ka mupole ja politseile, millele kumbki oluliselt ei reageerinud.

Täna edastas Postimehele vihje sarnasest olukorrast lugeja, milles kirjeldab, et nägi tunnelis tumedat linnamaasturit.

«Kuna auto parkis keset käimise ja rattasõidu trajektoori, uurisin juhikohal istunud ja telekat passinud härralt, et mis teoksil. Tema venekeelsel palvel kordasin oma küsimust vene keeles. Vastuseks sain: «valvan, et seinu ei soditaks, sest täna tuleb Savisaar seda tunnelit avama. Viimased kaks päeva on neid seinu küüritud. Aga pärast avamist on kõik jälle ok, pole siin enam kedagi valvamas ja saate jälle segamatult joosta»,» edastas lugeja mehe sõnad.

Tallinna linnakantselei avalike suhete osakond ei osanud võimaliku valvaja funktsiooni kommenteerida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles