Maailmale nähtamatud pisarad

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maailmale nähtamatud pisarad
Maailmale nähtamatud pisarad Foto: Kultuurikava.ee

Antoša Tšehhonte



Lavastaja: Elmo Nüganen


Kostüümikunstnik: Reet Aus


Muusikaline kujundaja: Riina Roose ja Jaak Jürisson


Valgus: Priidu Adlas



Mängivad: Andrus Vaarik, Allan Noormets, Margus Tabor, Indrek Ojari, Andres Raag, Argo Aadli, Mart Toome, Tõnn Lamp, Epp Eespäev, Anne Reemann, Piret Kalda ja Külli Teetamm



Esietendus: 03.04.2012 Salme Kultuurikeskuses


Etendus kestab: 3 h 15 min



„Maailmale nähtamatud pisarad“ on komöödia Anton Tšehhovi poolt nooruses Antoša Tšehhonte nime all avaldatud humoristlike lugude põhjal. Arstiteaduskonnas õppides kirjutas Tšehhov huumoriajakirjadele lühijutte lisaraha teenimiseks, saavutas aga varsti niisuguse menu, et teda hakati avaldama regulaarselt. Need „väikeste inimeste“ lood pilavad silmakirjalikkust, lipitsemist, kergemeelsust, enesekesksust ja muid inimlikke patte, kuid sisaldavad ka palju soojust oma tegelaste suhtes, kes ehk meist kõigist nii väga ei erinegi.



Lavastus hõlmab lühijutte „Paks ja peenike“, „Missugune kolmest“, „Diplomaat“, „Albioni tütar“, „Õnnepojuke“, „Koomik“ ja „Maailmale nähtamatud pisarad“ ning lühinäidendeid „Abieluettepanek“ ja „Karu“.




Pilet: parter 18.80 €; rõdu 16.10 €.



NB! Pileteid tagasi ei osteta ja ümber ei vahetata, juhul kui ei ole teatatud teisiti.


HILINEJAID SAALI EI LUBATA, VABANDAME!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles