Festival avanes koos näitusega

Raimu Hanson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Iir Hermeliini näitusel raeplatsi soojakus saab vaadata lisaks fotodele paralleelmaailma elanikke oma koduloomi kärbseid jalutamas.
Iir Hermeliini näitusel raeplatsi soojakus saab vaadata lisaks fotodele paralleelmaailma elanikke oma koduloomi kärbseid jalutamas. Foto: Repro

Tartu kesklinnas ritta sätitud sinised ehitussoojakud ei tähenda seda, et algab pikisilmi oodatud uue raamatukogu- ja kunstimuuseumihoone ehitus. Eile avati soojakutes korraga 27 näitust ja sealsamas nende ees festival Draama.

Lavastuskunstnik ja festivali Draama tänavune kuraator Iir Hermeliin sättis pühapäeva õhtul raeplatsi ühes soojakus viiele kärbsele külge jalutusniiti. Tiivulised ei ajanud vastu, sest olid kenakesti kuivanud.

Sama soojaku seintel leidsid koha fotod, millel toimetavad pisikesed tegelased pliiatsite, kirjaklambrite, konide, juhtmete, tolmurullide ja muude igapäevaste asjade ümber.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles