Väikelapsed saavad Tallinna randades randmeribad

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pirita rand.
Pirita rand. Foto: Peeter Langovits.

Tallinna sotsiaal- ja tervishoiuamet tellis spetsiaalsed rebimiskindlad randmeribad, mida lapsevanemad saavad rannavalvuritelt randa tulles oma väikelaste jaoks küsida.


Esialgu telliti tuhat veekindlat randmeriba, millele lapsevanemad saavad kirjutada oma kontaktandmed ja lapse nime, teatas Raepress. Kui laps peaks rannas kaotsi minema, saab rannavalve selle abil kiiresti vanemad üles leida.

Randmeribad jaotatakse kõigi Tallinna avalike randade valvepunktidele ja neid saab tasuta. Vastav teade pannakse üles riietuskabiinidesse.

Tallinnas on viis avalikku randa: Stroomi, Pirita, Kakumäe, Pikakari ja Harku, kus tegutseb iga päev ligi 20 valvetöötajat. Kuigi keskmiselt külastab kõige rohkem inimesi Stroomi randa - tänavu juunis 900, siis tippajal on populaarseim Pirita rand, kus möödunud kuul puhkas 8000 inimest.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles