Narva laibatükeldaja süüdimõistmine jääb jõusse

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vanglatrellid.
Vanglatrellid. Foto: Reuters / Scanpix

Riigikohus ei andnud menetlusluba Narvas inimese tapnud ja seejärel laiba tükeldanud mehe kaebusele, mis tähendab, et talle alamates kohtuastmetes mõistetud pikk vanglakaristus jääb jõusse.


Süüdistuse järgi tappis 45-aastane Jevgeni Volin 2007. aasta 21. oktoobril Narvas ühes saunas kahe püstolilasuga Olegi ning seejärel raius ohvri surnukeha tükkideks ja viskas tapetu kere, jäsemed ja pea Kadastiku karjääri.

Juba mõni päev hiljem leidis juhuslik mööduja karjäärist ohvri käed ning juhtunut uurinud politseinikud avastasid peagi ka tapetu teised kehaosad.

Kuigi Volin põgenes pärast kuritegu Soome, ei õnnestunud tal uurimise alt pääseda, sest Euroopa vahistamismääruse alusel peeti ta seal 2007. aasta detsembris kinni ja toodi Eestisse.

Mullu novembris määras Viru maakohus mehele 12-aastase vangistuse. Volini kaitsja kaevas otsuse ringkonnakohtusse, kuid teise astme kohus jättis tänavu aprillis karistusotsuse muutmata. Seejärel esitas kaitsja kassatsioonkaebuses riigikohtusse, kuid see ei saanud menetlusluba.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles