Linnapeade ja riigikogu korvpallimeeskonnad peavad Keilas juubelikohtumise

Uwe Gnadenteich
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Linnapeade meeskond mulluse mängu ajal.
Linnapeade meeskond mulluse mängu ajal. Foto: Valdur Vacht

Laupäeval, 25. juulil kohtuvad Keila Poolmaratoni ajal juba kümnendat korda korvpallis linnapeade ja riigikogu meeskonnad.


Eelmisel aastal võitsid riigikogulased napilt 83:81 ja mängude seis sai 6:3 linnapeade kasuks. Riigikogu ja linnapeade meeskondade esimene kohtumine toimus Keilas 1999. aastal, teatas Keila linna pressiesindaja Valdur Vacht.

Sportlik laupäev Keila lauluväljakul algab 10.45 lastejooksu stardiga. Keila Poolmaratoni start ja korvpallikohtumise algus on kell 11 Keila lauluväljakul. Vihmase ilma korral mängitakse palli Keila Tervisekeskuses. Mäng kestab traditsiooniliselt 21 kilomeetrit. Esimene poolaeg kestis 1. - 9. kilomeetrini, teine poolaeg 11. kilomeetrist võitja lõpetamiseni - eelmise aasta võitja Viktor Saveljevi näitel 1.11,29.

Meeskondadesse koostamisel on kokku lepitud tingimus, et linnapeade meeskonda võivad kuuluda ka teised omavalitsusjuhid. Nii kuuluvad linnapeade meeskonda peale Keila linnapea Tanel Mõistuse ja Jõhvi linnapea Tauno Võhmari ka Juuru vallavolikogu esimees Hannes Vald, Haapsalu vallavolikogu esimees Urmas Sukles ja Tallinna Lasnamäe linnaosa vanem Kalle Klandorf. Külalisena mängib Keila sõpruslinna Sigulda vastvalitud linnapea Ugis Mitrevich. Riigikogu meeskonna koondab asespiiker Jüri Ratas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles