Mupo juht: sisejuurdlus annab vastuse

Erik Henno
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna munitsipaalpolitsei auto koos roheliste vilkuritega.
Tallinna munitsipaalpolitsei auto koos roheliste vilkuritega. Foto: Raigo Pajula

Munitsipaalpolitseiameti juhi Kaimo Järvik kinnitusel on algatatud sisejuurdlus, et selgitada välja, kas mupo patrullekipaaž rikkus õigusakte, kui võttis peale kilekottidega naisterahva ja viis ta laevale

«Ma ei ole kõigega kursis, aga ma tean, et ma andsin selle nõusoleku, kui mulle laupäeval helistati,» rääkis Järvik Reporter.ee'le. «Aga kas see fakt peab ka vett ja kas sellel helistamisel oli tõepõhi all, sellele annab sisejuurdlus tulemuse.»

Uudistesaate teatel teeb juhtumi delikaatseks see, et väidetavalt viidi naisterahvas laevale, mis suundus Keskerakonna peole.

«See laev peatus Aegna saarel väidetavalt, aga ta sõitis edasi ka Naissaarele,» märkis Järvik. «Siin üheselt mõista, et kõik inimesed, kes saarele läksid, on keskerakondlased, on kindlasti liialdatud.»

Tänases Õhtulehes ilmunud artiklis väitis munitsipaalpolitseiameti juht Kaimo Järvik, et tema loal on mupo autodega eraisikuid sõidutatud ja asutuse kodukord seda ka lubab.

Selle peale andis Tallinna munitsipaalpolitsei tegevust kureeriv abilinnapea Taavi Aas korralduse algatada sisejuurdlus, et kontrollida väidet, nagu võiks mupo autodega igal ajal erasõite teha.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles