Ansip saab uue välisnõuniku

Hanneli Rudi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aastaid peaministreid nõustanud Kyllike Sillaste-Elling läheb tööle Eesti saatkonda Washingtonis.
Aastaid peaministreid nõustanud Kyllike Sillaste-Elling läheb tööle Eesti saatkonda Washingtonis. Foto: Peeter Langovits

Kuna peaministri välisnõunik Kyllike Sillaste-Elling läheb tööle Eesti suursaatkonda Washingtonis, siis asub sellele kohale tööle seni välisministeeriumis ametis olnud Toomas Kukk.

Seni töötas Kukk välisministeeriumi Euroopa Liidu osakonna Coreper II koordinatsioonibüroo direktorina, teatas valitsuse kommunikatsioonibüroo.

Kukk asus välisministeeriumi juures tööle 1995. aastast protokolliosakonnas atašeena. Ta on olnud majandusdiplomaadina lähetuses Eesti saatkonnas Poolas ja olnud ka Eesti esinduse asejuht NATO juures.

Alates 2003. aasta aprillist oli peaministri välisnõuniku ametis Kyllike Sillaste-Elling, kes on peaminister Andrus Ansipi kõrval nõustanud ka Juhan Partsi valitsust.

Kyllike on töötanud välisministeeriumis alates 1996. aastast nii Euroopa Liidu büroo direktori kui poliitika planeerimise osakonna peadirektorina. Enne tööle asumist peaministri välisnõunikuna töötas ta välisministri kantselei direktori ametikohal. Aastatel 1999-2002 oli ta tegev Eesti Vabariigi suursaatkonnas Londonis.

Alates 17. augustist töötab Kyllike Sillaste-Elling Eesti Vabariigi suursaatkonna asejuhina Ameerika Ühendriikides.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles