Tudengid avasid kevadpäevad värvika rongkäiguga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Värvikireva rongkäigu lähenedes seisatasid nii turistid kui ka linlased, et ülevoolava rõõmukisa saatel liikuvale kolonnile kaasa elada.
Värvikireva rongkäigu lähenedes seisatasid nii turistid kui ka linlased, et ülevoolava rõõmukisa saatel liikuvale kolonnile kaasa elada. Foto: Mihkel Maripuu

Eile õhtul said Vabaduse väljakult alanud uhke rongkäiguga alguse tudengite kevadpäevad. Kevadpäevade motoks on «Tudeng pole papist!» Pärast tunnipikkust läbi vanalinna liikunud paraadi suunduti Harjumäele isamaalisele öölaulupeole.

Tudengitel seisab ees veel ainulaadne võimalus kohtuda haridusministriga, toimub stiilipidu kunstiakadeemias, selgitatakse välja parim ergomeetriga sõudja, üritatakse uut maailmarekordit «pimekohtingus» ning kõikidel on võimalus kuulata ja nautida Uno Loobi ja TTÜ kammerkoori ühisprojekti «Kui poleks vahel veidi vallatust...».

Kevadpäevade telk Vabaduse väljakul on kõikidele avatud 17.–20. aprillini kella 14–23. Sissepääs telki on tasuta. Kevadpäevad lõpevad 20. aprilli hilisõhtul klubis Parlament.

Lisainfo: www.tudengipaevad.ee .  (PM)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles