Pussitatu lähedased paluvad abi advokaadi palkamisel

Sandra Maasalu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tapetud Juri mälestuseks tõid sõbrad ja tuttavad nädalavahetusel Tammsaare parki küünlaid ja lilli.
Tapetud Juri mälestuseks tõid sõbrad ja tuttavad nädalavahetusel Tammsaare parki küünlaid ja lilli. Foto: Priit Simson

Tammsaare pargis 1. augustil surnukspussitatud Juri Legatsi lähedased peavad advokaadi juttu pussitaja hädakaitsest absurdiks ja soovivad talle karmi karistust.

«Armastatud inimese kaotus teeb talumatult haiget, seda ei saa sõnadesse valada. Ja nüüd peame veel otsima raha, et advokaati palgata, sest ilma rahata ei tõesta sa mitte midagi,» ütles tapetud Juri armastatu Dara Savinova, kes kardab, et kurjategija pääseb karistuseta, kirjutab Õhtuleht.

Savinova sõnul hoidis Legats oma sõpru väga ja läks ka saatuslikul ööl tülitsejaid lahutama ning edasi Tammsaare pargis sõber Maksimi kaitsma. Noahoope said mõlemad, kuid hukkus Legats.

«Loodan, et kurjategija saab kõige rangema karistuse, mis seaduse järgi võimalik,» ütles armastatu hirmsaid haavu näinud Savinova.

Tapetu lähedased soovivad palgata advokaadi, kuid paraku jääb nende rahakott tippjuristi palkamiseks liiga õhukeseks.

Kõigile, kes soovivad perekonda juristi palkamisel aidata: Aleksandr Legats (Juri vend), pangakonto number 221046795187.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles