Tudengid kisuvad elukoha alasti

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
«Tudengitoa» konkursile oodatakse pilte, mis peegeldavad praeguste tudengite tõelist eluolu.
«Tudengitoa» konkursile oodatakse pilte, mis peegeldavad praeguste tudengite tõelist eluolu. Foto: Taavi Olli

Tänasest saavad tudengid esimest korda osaleda konkursil «Tudengituba», mis annab üliõpilastele vahva võimaluse näidata oma elamistingimusi.

Võistlusele oodatakse kõiki töid, mis võistlejale selle teemaga seostub. Konkursil osalemiseks tuleb pildid lihtsalt üles laadida TTÜ Fotoklubi veebilehele fotoklubi.tipikas.ee.



Konkursi peakorraldaja Priit Tiganik Tallinna Tehnikaülikooli Fotoklubist tõdeb, et ürituse eesmärk on anda noortele tudengitele võimalus end fotodega väljendada ja kajastada üliõpilaste nigelat eluolu.



Viimase tõttu on võistlusele eriti oodatud pildid lagunevast ja haisvast ühikast Tallinnas näiteks Karu tänaval või Akadeemia teel, aga ka pildid sõpradega üüritud korteritest mõnes pealinna magalarajoonis või hoopis millestki veel «eksootilisemast».



Tiganiku hinnangul on tänapäeval enamikul digi­kaamera või vähemalt pildistav telefon, millega on lihtne oma elukohast pisike ülevaade anda.



Ta loodab, et konkursile saadetakse huvitavaid, päevakajalisi pilte, kust peegeldub tänapäeva üliõpilaste tõeline eluolu. «Fotode kvaliteeti otseselt ei hinnata – peaasi, et pildid poleks staatilised,» rääkis konkursi korraldaja.



Et head tööd ei saa jääda ilma väärilise tunnustuseta, jagatakse kolme parema võistlustöö saatja vahel Fotoluksi kinkekaart ja kuni nelja meeldejäävama foto tegijale paar kasti siidrit või õlut.


Konkursi korraldaja, tudengiorganisatsiooni TTÜ Fotoklubi peamine eesmärk on õppurite arendamine fotograafia alal.



Seekordne fotovõistlus lõpeb 25. märtsil. (PM)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles