TV3 video: Värnik sõitis Osakasse lõbusas tujus

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andrus Värnik
Andrus Värnik Foto: Raigo Pajula

Täna sõitis Osaka maailmameistrivõistlustele odaviskaja Andrus Värnik, kelle käesolev hooaeg ei ole just kõige paremini kulgenud.

TV3 «Seitsmesed uudised» sai Eesti viimaste aastate parimalt odaviskajalt enne äralendu veel hetkeks varrukast kinni. Viskekindluse kaotamisest hoolimata oli ta siiski võrdlemisi heas tujus. «Hingelt ja südamelt tunnen, et ma pean minema ja ma tahan minna,» tunnistas Värnik.

Maailmameistrivõistlusteks seatud eesmärkidest ta siiski ei räägi. «Ma ei ütle, mida ma südamest tahaks, aga küll te kunagi teada saate,» rääkis ta.

Medalipüüdluste kohta andis Värnik lõbusalt mõista, et kes seda ikka teab, mis saab. Viimasel treeningul küündis tema odakaar väidetavalt 72-73 meetri peale.

Odamehe endine treener Toomas Merila oma kunagise kasvandiku peale suurt lootust siiski ei pane. Samas tunnistas ta, et kõike võib juhtuda, aga objektiivseid eeldusi hästi viskamiseks siiski ei ole.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles