Naaber: granaadimees plaanis juba ammu tüli nii lahendada

Teelemari Loonet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Granaat
Granaat Foto: Peeter Langovits

Naabrid väidavad eelmise nädala reedel Tallinnas Paekaare tänaval granaadiplahvatuse asukohaks olnud korteri kohta, et tegu on pidutsemiskohaga, kus võõrustatavat ka narkomaane.

«Kuuldavasti on pereema ühe toa narkomaanidele üürile andnud,» ütles Õhtulehele naaber Leena, kelle sõnul on kisa ja ähvardusi varemgi kuulda olnud ning korteri omanikuks on alkoholilembene naine, kes elab seal oma tütre ja tütre vanaemaga.

Teine naaber Nastja ütles, et korteris käib pidevalt külalisi ja ilmselt korraldas granaadiplahvatuse mõni purjutajatest. «Tüli vindus pikalt ja kuulsin, et mehel oligi selline plaan juba ammu peas olnud,» sõnas ta.

Leena meenutas, et alles hiljuti tappis samas majas Tuneesia päritolu mees oma naise ja tõdes, et muidu on tegu toreda majaga, aga seal elamine on natuke kõhedaks läinud, mistõttu ta kaalub ära kolimist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles