Mees üritas Tallinna vanalinnas tappa kahte naist

Martti Kass
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Snelli tiik.
Snelli tiik. Foto: LIIS TREIMANN/PM/SCANPIX BALTICS

Eile varahommikul ründas seni tabamata mees Tallinna vanalinnas kahte naist pesapallikurikaga ning tekitas neile raskeid vigastusi.

Põhja ringkonnaprokuratuuri pressinõuniku Maria-Elisa Tuuliku sõnul ründas tundmatu mees eile hommikul enne kella kaheksat Tallinna vanalinnas Patkuli treppide ja Snelli tiikide vahelisel alal 33- ja 34-aastast naist.

Ründaja peksis mõlemat naist pesapallikurikaga ning põgenes seejärel sündmuskohalt. Tuuliku sõnul kahtlusalust seni tabatud ei ole.

Prokuratuuri esindaja sõnul ei olnud ohvrid omavahel tuttavad. Tuuliku sõnul leiti kannatanud lähestikku ning on põhjust arvata, et tegemist on sama ründajaga. Seda, kas ründaja tundis ohvreid, selgitab uurimine.

Mõlemad naised said rünnakus raskelt vigastada ning toimetati haiglasse. Tuuliku sõnul on üks naistest kriitilises seisundis.

Põhja ringkonnaprokuratuur on alustanud kriminaalmenetlust paragrahvi alusel, mis käsitleb mõrvakatset.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles