Fotodel kujutatud mees polnud Snelli mõrvaga seotud

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Snelli tiik.
Snelli tiik. Foto: LIIS TREIMANN/PM/SCANPIX BALTICS

Täna meediale saadetud salvestisel kujutatud mees võttis politseiga ise ühendust, praeguseks on kriminaalpolitsei kindlaks teinud, et tema on see mees fotodel ning
et ta pole mõrvaga seotud.

Põhja prefektuuri kriminaalosakonna juht Priit Pärkna tänab kõiki, kes aitasid isikut tuvastada ning vabandab asjaga mitteseotud mehele põhjustatud ebameeldivuste pärast, vahendas prefektuuri pressiesindaja.

Seoses novembri lõpus Snelli tiigi juures toime pandud mõrva uurimisega soovis politsei kindlaks teha täna meediale läkitatud fotodel kujutatud isikut. Tegemist oli mõrvale eelnenud päevadest pärit videosalvestisega, millel kujutatud mehel võib olla uurimise jaoks olulist informatsiooni.

Pärkna sõnul tuli ühe võimaliku versiooni kontrollimiseks mehe isik kindlaks teha. «Erinevate inimeste kontrollimise käigus tuleb paratamatult ette ka täiesti kõrvalistele isikutele ebamugavusi, mida igati üritame vältida.»

Pärkna sõnul töötab politsei jätkuvalt erinevate uurimisversioonide kontrollimisega, kuid mõrvari tabamise huvides kahjuks täpsemat informatsiooni ei ole võimalik jagada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles