Tänavuse kalleima korteritehingu tegi riigikogu liige Reet Roos

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pagari 1 korterelamu avamine.
Pagari 1 korterelamu avamine. Foto: Liis Treimann

Selle aasta seni kalleima korteritehingu tegi riigikogu Isamaa ja Res Publica Liidu (IRL) fraktsiooni liige Reet Roos, kes ostis Tallinna vanalinnas Pagari tänaval endises KGB majas ligi 1,2 miljoni euro eest korteri.

«Pean kinnisvarasse investeerimist mõistlikuks ajal, kui turud on ettearvamatud ja raha juurdetrükk on ainus lahendus, mis maailmas kriisi järel tehtud on. See pole jätkusuutlik ja seetõttu investeerin täna nii,» ütles Roos Õhtulehele.

Roos lükkas tagasi Kesknädalas esitatud väite,  nagu oleks ta saanud korteri jaoks raha IRLi valmiskampaania ülejäägist, tema sõnul tuli raha dividendidest, mis on kirjas ka tema majandushuvide deklaratsioonis kirjas.

Roos viitas Äripäevas ilmunud artiklile, milles Roos võttis eelmisel aastal välja 1,3 miljoni euro eest dividende firmast RR Valdus, mille ainuomanik ta on.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles