Magnetiks tasuta bussisõit

Andrus Karnau
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kõige kallima välikampaania Haapsalus teinud Reformierakond kasutab linna tunnuslauset enda reklaamimiseks (esiplaanil), nende konkurendi IRLi plakat (paremal) oli tagasihoidlikum.
Kõige kallima välikampaania Haapsalus teinud Reformierakond kasutab linna tunnuslauset enda reklaamimiseks (esiplaanil), nende konkurendi IRLi plakat (paremal) oli tagasihoidlikum. Foto: Arvo Tarmula / Lääne Elu

Suvituslinnas Haap­salus püsib pärast kuu aja pärast toimuvaid valimisi suure tõenäosusega linnapeatoolil Reformierakonna liige Urmas Sukles, kes asus koos Keskerakonnaga propageerima tasuta ühistransporti.

Värskeim poliitalgatus on linnas tasuta ühistransport. Haapsalu ja seda rõngana piirav Ridala vald tahaksid, et bussisõit oleks tasuta. Ridala vallavanema Toomas Schmidti koduerakond IRL, Haapsalu linnapea partei Reformierakond, paljud parteikaaslased ega ammugi mitte erakondade keskkontor ei mõista algatusega väljatulnuid.

Aga Tallinna linnapea Edgar Savisaare eeskujul tasuta maabussiliinid välja mõelnud Haap­salu keskerakondlasest volikogu esimees Jaanus Karilaid usub, et tasuta ühistransport oleks väga hea lahendus. Ta ütles, et riik korjab linnaliinidelt aastas piletitulu 40 000 eurot. Linnavalitsus on valmis selle ise tasuma ja laskma kõikidel inimestel, elukohast hoolimata, tasuta sõita.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles