Kangur: üritame Milano needusest vabastada

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suvel Milano suurklubiga liitunud Kristjan Kangur on juba sattunud uue tööandja fännide    piiramisrõngasse ja tal tuleb jagada ohtralt autogramme.
Suvel Milano suurklubiga liitunud Kristjan Kangur on juba sattunud uue tööandja fännide piiramisrõngasse ja tal tuleb jagada ohtralt autogramme. Foto: Giuseppe Cottini

«Suurt vahet pole, kus ma tööd teen, kas Sienas või Milanos,» tõdes suvel Milano Olimpia korvpallimeeskonda siirdunud Kristjan Kangur. «Tõsi, uues klubis pean koha eest platsil märksa karmimalt võitlema, kuid võitlus mulle meeldib.» Võidelda tuleb Kanguril ja ta kaaslastel sellegi nimel, et Milano klubi needusest vabastada ning Itaalia tšempioniks saada.

Milano Olimpia pole populaarne pelgalt Milanos, vaid ka lähiümbruses. Nagu Kangurgi. Suurlinnast poolesaja kilomeetri kaugusel asuvas Borgomaneros koguneb publik juba kaks tundi enne Olimpia ja Istanbuli Galatasaray vahelist hooajaeelset kontrollmängu kohaliku kooli võimla juurde. Et näha, kuidas staarid saabuvad.

Pruugib meite ässal bussist väljuda, kui poisikesed «Kangur! Kangur!» skandeerides ta ümber piiravad, et autogrammi saada.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles