Kalju ja Levadia tõstsid pinge haripunkti

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eino Puri on kerkinud kõige kõrgemale ning sellest olukorrast sünnib Kalju 2:1 võiduvärav Levadiale.
Eino Puri on kerkinud kõige kõrgemale ning sellest olukorrast sünnib Kalju 2:1 võiduvärav Levadiale. Foto: Liis Treimann

«Tegime enda elu huvitavaks,» tunnistas FC Levadia peatreener Marko Kristal pärast 1:2 kaotust Eesti jalgpallimeistrivõistluste mängus Nõmme Kaljule.


Levadia allajäämine Kaljule tähendab seda, et seitse vooru enne hooaja lõppu on tiitliheitluses pinge tõusnud haripunkti ja nüüd edestab Levadia tiitlikaitsjat turniiritabelis vaid kahe punktiga. Olukorrale lisab veelgi vürtsi tõik, et järgmisel teisipäeval kohtuvad samad meeskonnad omavahel uuesti – siis juba sel hooajal viimast korda.

Eile Kadrioru staadionil jaheda ilmaga peetud kohtumine pakkus publikule atraktiivset ja võimalusterohket mängu, kus keskseks tegelaseks kerkis Kalju poolkaitsja Eino Puri – standardolukordadest Levadia võrku peaga kaks palli löönud Puri põhjustas samas ka penalti, mille vastaste ridades realiseeris Dmitri Kruglov.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles