Tallinncity kannab üle Disainiöö moeprogrammi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Disainiöö avamine, Reet Ausi moekollektsiooni esitlus.
Disainiöö avamine, Reet Ausi moekollektsiooni esitlus. Foto: Karli Saul/SCANPIX

Moesõbrad saavad Disainiöö moeprogrammi täismahus jälgida ka otseülekandes Tallinncity portaalis: neljapäeval kell 21 alustasime Reet Ausi moeshowga, reedel jätkame Xenia Joosti loomingu tutvustamisega.  Lisaks toome lugejate-vaatajateni aasta suurima disainiürituse melu, intervjuud tegijatega ning hulga pildigaleriisid.

Reet Ausi Bangladeshi tootmisjäätmetest valminud rõivakollektsiooni tõid Disainiöö telgi moelaval publiku eette modellideks ümberriietunud disainerid.

Reedel, 27. septembril kell 19.30 kostitame oma vaatajaid-kuulajaid Xenia Joosti omanäolise ning kõrgmoeliku rõivaloominguga.

Laupäeval kell 18 astub Kutuurikatla Aias publiku ette Disainiöö moekolmik: oma moeloomingut presenteerivad Marlis Lucila Piirsalu, Johanna Nurm ning Marit Ilison. Moeprogrammi raames avatakse ka näitus vanalinnas HOP galeriis.

Pühapäeval, 29. septembril kell 16 astuvad ühise moeetendusega vaatajate ette maalähedase ja erksa disainikeelega Liisa Soolepp ning Marta Cycles alias Marta Moorats. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles