Flashijate toetajad peavad Tallinna suurimaks probleemiks teede olukorda ja korruptsiooni

Tallinncity.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: flashime.ee

Tallinnas septembri lõpus oma tegevust alustanud naisliikumine Flashime, mis kutsub julgeid ja ettevõtlike naisi välgutama paljaid rindu Tallinna murekohtade ees, tegi toetajate hinnangute põhjal Tallinna probleemsetest paikadest kokkuvõtte.

Naisliikumine Flashime kutsub julgeid ja ettevõtlike naisi välgutama paljaid rindu Tallinna murekohtade ees, tegema sellest pilti ja laadima veebilehele flashime.ee. Samal veebilehel toimub ka toetajate häälte kogumine. Toetajate häälte abiga on plaan võtta poliitikutelt konkreetsed lubadused probleemide lahendamiseks. Lubaduse täitmise garantiiks on Flashime naiskonna ähvardus netist linnavalituse ette kolida, kui lubadusi ei täideta.

Veebilehte külastanud rohkem kui 40 000 inimesest 2 534 andis protestile ka oma toetushääle. 33% toetajatest nimetas oma häält andes Tallinna suurimaks probleemiks teede seisukorda, 18% linnapropagandat ja korruptsiooni, 12% parkimist ja ummikuid, 10% lasteaia ja koolikohti, 6% arstijärjekordasid.

«Parima kommentaari andis väidetavalt linnavalituse töötajana esinenud meesterahvas, kirjutades veebilehele, et kuigi probleemseid kohti on Tallinnas veel palju, siis tema toetab ideed linnavalitsuse maja ette tulla. Pidas koguni võimalikuks jätta nimelt mõni parkla kruusa alla, et oleks vähemalt aknast midagi ilusat vaadata,» rääkis liikumise eestvedaja Kirki Kubri.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles