Erik Gamzejev: Ida-Virumaal on valimistulemus juba otsustatud

Erik Gamzejev
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Erik Gamzejev.
Erik Gamzejev. Foto: Erakogu

Vaid pööraselt riskialdis hasartmängur võiks panustada sellele, et Keskerakond ei võida Narvas, Kohtla-Järvel ja Sillamäel valimisi, kirjutab ajalehe Põhjarannik peatoimetaja Erik Gamzejev.

Selle asemel et kirjutada ülevaadet jõudude vahekorrast eelseisvatel kohalikel valimistel Ida-Virumaal, võinuks ma sama hästi võtta neli aastat tagasi siinsamas ilmunud loo ja selle uuesti avaldada lasta. Vahepealne aeg pole kohalikus poliitikas palju muutnud.

Kirjutasin tookord, et nii Narvas, Kohtla-Järvel kui ka Sillamäel on Keskerakond valitsenud juba mitmendat valimistsüklit ja nende ülekaal konkurentidest, keda on jäänud aina vähemaks, on muutunud üha suurema mäe kõrguseks. Vaid pööraselt riskialdis hasartmängur võiks panustada sellele, et neis linnades ei võida valimisi Keskerakond. Niigi nõrga opositsiooni jõud on raugenud – kes on tuuleveskitega võitlusest tüdinenuna poliitikast taandunud või hoopis Ida-Virust ära kolinud, kes munitsipaaltöökoha või mingite hüvedega võitjate leeri üle meelitatud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles