Linnapeakandidaat Krossi kohviku avas poliitvastaste sissetung

, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

IRL linnapeakandidaadi Eerik-Niiles Krossi kohviku avaüritus Tallinnas kohvikus Wabadus algas provokatiivse aktsiooniga: esmalt saabusid kohale joobes kodanikud, kellest üks lükkas ratastoolis naist. 

Kohal olid ka poliitilised vastased: vaevalt sai Eerik-Niiles Kross trepist üles astuda, kui keskerakondlane Jaanus Riibe tõkestas Krossi ja teda saatnud Vene opositsiooniliidri Garri Kasparovi tee, soovides üle anda hullusärki.

Kross reageeris rahumeelse muigega. «Mees, ma vaatan, et sul käed värisevad. Ma olen ise palju nutikamaid nalju teinud,» sõnas linnapeakandidaat ning tema kõrval seisev IRL peasekretär Tiit Riisalo soovitas noorukil istet võtta ja tarkade meeste juttu kuulata. 

Riibe tormas aga pärast hullusärgiaktsiooni kohe trepist alla, tema järel kohe ka kaks verinoort piigat. Nokastanud sissetungijate tarvis kutsuti politsei, kes siis bravuurikad kodanikud minema toimetas. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles