Hullumeelsed ideed vallutavad parki

Marju Himma-Kadakas
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Puuviljaaeda lähevad reformvoodid, siis on hea õitsvate õunapuude all pikutada ja lugeda. Sellise idee käis välja meeskond, kuhu kuulub ka tudeng Rea Sepping. Veel eile mõõtis ta joonlauaga, kuidas kõik mõnusad mõtted kavandile ära mahuvad.
Puuviljaaeda lähevad reformvoodid, siis on hea õitsvate õunapuude all pikutada ja lugeda. Sellise idee käis välja meeskond, kuhu kuulub ka tudeng Rea Sepping. Veel eile mõõtis ta joonlauaga, kuidas kõik mõnusad mõtted kavandile ära mahuvad. Foto: Sille Annuk

Täna esitlevad Tartu Kõrgema Kunstikooli ja maaülikooli tudengid Kalevi 13 maja taha jääva unustatud pargi eskiisprojekte.


Parki haldav loomemajanduskeskus loodab kokku koguda väga erinevaid ideid, et neid võimalust mööda pargis ära kasutada. Praegu on nelja meeskonda jagunenud tudengid lasknud oma mõtted vabalt lendu ning pakkunud julgelt välja väga erinevaid lahendusi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles