Tuisk ühissõidukeid veel eriti ei häiri

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tuisu tõttu ühissõidukid Tallinnas veel seisma ei ole jäänud.
Tuisu tõttu ühissõidukid Tallinnas veel seisma ei ole jäänud. Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Tallinna trammi- ja trollibussikoondise liiklusdirektor Meelis Tartu sõnul ei ole trammid ja trollid kella kahe paiku alanud tuisu tõttu veel seisma jäänud. Sama teave laekus ka autobussikoondisest.


«Praegu lumesadu tõesti veel trammi- ja trolliliiklust otseselt ei häiri, aga eks raskendatud olukord on tekkinud küll,» mainis Tartu poole viie paiku. «Mis aga edasi saab, seda ei oska küll ennustada. Igal juhul oleme kõige hullemaks valmis.»

Ta lisas, et eelolev öö otsustab kõik. Kui palju lund maha sajab, ei oska keegi ennustada.

Tallinna autobussikoondise avalike suhete juht Sirje Roht kinnitas samuti, et praegu veel bussiliikluses otseseid tõrkeid ei ole.

«Bussijuhtide sõnul ei ole linnas midagi hullu, kuid liiklus on jäänud aeglasemaks ning kõik autod püüavad ettevaatlikult sõita,» ütles Roht. «Praegu toimib igal juhul bussiliiklus suhteliselt korralikult.»

Ta lisas, et sõltuvalt ilmast võivad osadel liinidel hakata bussid hilinema. Bussijuhtidelt on tulnud paar signaali, et mõnes kohas hakkab rataste all kinni sõidetud lumi libedaks muutuma. Selle teabe edastas bussikoondis kohe Tallinna kommunaalametile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles