Rohelised: aasta lõpuks ootame veelgi suuremat toetust

Veiko Pesur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Roheliste erakond on takerdunud sisetülisse
Roheliste erakond on takerdunud sisetülisse Foto: Sille Annuk

Postimehes avaldatud värske uuring näitab, et roheliste partei toetus on varasemast kaks protsenti kõrgem, erakond ise loodab toetusele veelgi suuremat kasvu.


Kui riigikogu valimised toimuksid pühapäeval, annaks Erakonna Eestimaa Rohelised poolt oma hääle viis protsenti valijaist, eelmise aasta oktoobris ja novembris oleks neid toetanud ainult kolm protsenti valijaist.

Roheliste esimene eestkõneleja Peeter Jalakas sõnas, et erakond käsitleb küsitlustes väljenduvat suhteliselt stabiilset toetusprotsenti valijaskonna positiivse ootusena.

«Enam-vähem sarnase toetusega on alustanud sõsarparteid ka neis Euroopa riikides, kus roheliste hääl täna märksa kindlamalt kuulda,» märkis Jalakas.

«Ise arvame, et täna nii Eestis kui kogu maailmas toimuv keskkonnateadlikkuse tõus ja erakonna sees algatatud protsessid lubavad oodata suuremat toetust juba selle aasta lõpuks,» lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles