Genfi näitus kuulutab kevadet

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ford Focus. Tänavuse näituse kaugeltki mitte kalleim, suurim, võimsaim ega muidu ülim, kuid siiski olulisim auto – uus Ford Focus. Esimest korda nägi maailm universaalkerega uut Focust ja oma Euroopa-debüüdi tegi luukpäramudel.
Ford Focus. Tänavuse näituse kaugeltki mitte kalleim, suurim, võimsaim ega muidu ülim, kuid siiski olulisim auto – uus Ford Focus. Esimest korda nägi maailm universaalkerega uut Focust ja oma Euroopa-debüüdi tegi luukpäramudel. Foto: Ford

Vahuveini kihisedes ja siidipalakate kahisedes oleks kohatu rääkida millestki nii labasest kui majanduskriis.

Ja Genfi autonäitusel, mida peetakse juba 80. korda, ei räägigi sellest keegi. Aasta tagasi näis autofirmade suurim mure olevat, kuidas autosid veel õhemast plekist teha ja kas mootoritelt ei annaks mõnd vähem tähtsat vidinat küljest kruvida, et raha säästa, ja näitusesaalides lonkinud rahvast võis morni ilme järgi ennemini matusele kui varrudele – võib ju uudismudelite esmaesitlusi niigi nimetada – tulnuiks pidada.


Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles