Tänak valmistub heitluseks teiste autosid putitades

Peep Pahv
, sporditoimetuse juhatajas
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Tänak ja Martin Järveoja oma vana Subaruga kihutamas.
Ott Tänak ja Martin Järveoja oma vana Subaruga kihutamas. Foto: Ray Põder

Reedel ja laupäeval sõidetav Saaremaa ralli toob starti kõik Eesti praegused tugevamad rallimehed.

Eesti viimaste aastate parim rallimees Ott Tänak vajab Eesti meistriks tulekuks reedel ja laupäeval sõidetaval Saaremaa rallil täistabamust, kuid professionaalse võistluseks valmistuse asemel mässab ta omanimelise rallitiimi garaažis. Arvestades ka Tänaku enda võistlusmasinat, tuleb tal koos kaaslastega võistluskorda seada kuus ralliautot.

Samas peab Tänak reede pärastlõunast kehastuma tänavuse koduse hooaja kõige vägevama stardinimekirjaga võistluse üheks osaliseks. Hooaja viimasel rallil tulevad starti Eesti kõik praegused vähegi arvestatavad sõitjad – alustades WRC-masinat roolivast Georg Grossist ning lõpetades noorte, ent väga kiirete Karl Kruuda ja Martin Kanguriga. N-rühma Eesti meistrivõistluste medaleid püüdvate meeste vahel segab kaarte tänavu võistlustest eemal olnud, kuid väga kiire sõitjana tuntud Kaspar Koitla.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles