Toomas Lepp kahtlustab Eerik-Niiles Krossi salakuulamises

, vanemtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eerik-Niiles Kross
Eerik-Niiles Kross Foto: Peeter Langovits

Tallinna Televisiooni (TTV) produtsent Toomas Lepp kahtlustab pealtkuulamisseadmete paigaldamist Solarise keskuses asuvasse telestuudiosse ja pöördus kaitsepolitseisse palvega seda kahtlust kontrollida, teatas BNS. «Ma viin kaitsepolitseisse avalduse ja palun kontrollida pealtkuulamisseadmete olemasolu ja Tallinna linnapeakandidaadi Eerik Niiles Krossi seotust nendega,» sõnas Lepp.

Lepp sõnas Postimehele, et ei anna täiendavaid kommentaare enne, kui kaitsepolitsei on oma otsuse avalduse kohta teatanud.

IRLi linnapeakandidaat naeris südamest, kui Postimehelt Lepa kahtlustustest kuulis.«Seda, mida mõtleb Tallinna Televisioon, näeb meie kõigi raha eest igaüks niigi,» leidis ta. «Ma tegelen avaliku kampaaniaga ja suhtlen avalikkusega, seega puudub mul vajadus paigaldada pealtkuulamisseadmeid. Pealegi ei huvita Tallinna Televisioonis räägitav mind piisavalt,» sõnas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles