Miki-Hiire katsed olid suure duelli soojenduseks

Peep Pahv
, sporditoimetuse juhatajas
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ott Tänak lõpetas Saaremaa ralli avapäeva üldarvestuses kolmandal kohal.
Ott Tänak lõpetas Saaremaa ralli avapäeva üldarvestuses kolmandal kohal. Foto: Ray Põder

Tiitliheitluse mõttes oli Saaremaa ralli eel suurim küsimus, kumb tuleb N-rühma Eesti meistriks, enne viimast etappi juhtinud Timmu Kõrge või vähem võistelnud, ent seni kodus vaid võite tunnistav Ott Tänak. Eile sõidetud avapäeval võttis Tänak klassi liidrina maksimumi, kuid Kõrge asub talle sobivalt otse peakonkurendi kannul.

«Suures plaanis on kõik hästi. Meie eesmärk polegi Tänakut edestada, vaid lõpetada kohe tema taga. Üritame võita sõda, mitte lahingut,» rääkis Kõrge pärast avapäeva. «Loomulikult võiks olla veidike kiirem, kuid vahed pole suured ja teisel päeval on veel pikk maa minna.»

Tänaku hinnangul pole võimalik esimese päeva põhjal suuri järeldusi teha. Eile oli ta küll ainus, kes suutis WRC-autoga sõitvalt Georg Grossilt napsata kiiruskatse võidu, kuid samas jäi ta paaril korral alla Super-2000 autoga sõitvale Karl Kruudale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles