Kaks nööbirida: kaherealised pintsakud ja mantlid on moepildis jälle rohkem esil, kangalemmikuteks tviid, kalasabamuster ja Walesi printsi ruut. Ka teise ilmasõja aegsest Briti kuningliku mereväe varustusest meeste argigarderoobi jõudnud kapuutsi, nöörist aaskinniste ja puupööradega jakk-mantlisse duffel-coat'i tasub panustada – koos pikkade kummisaabastega on see sügisel igati mõnus rõivastus.
Kaks nööbirida: kaherealised pintsakud ja mantlid on moepildis jälle rohkem esil, kangalemmikuteks tviid, kalasabamuster ja Walesi printsi ruut. Ka teise ilmasõja aegsest Briti kuningliku mereväe varustusest meeste argigarderoobi jõudnud kapuutsi, nöörist aaskinniste ja puupööradega jakk-mantlisse duffel-coat'i tasub panustada – koos pikkade kummisaabastega on see sügisel igati mõnus rõivastus. Foto: SCANPIX

Meestemood pakub juba mõnda aega justkui peatükke moeajaloo õpikust. Natuke dändit, pisut paipoisi imagot, piisake punki, rohkelt inglaslikku härrasmeheklassikat, kõrgema klassi rätsepakunsti ja selle järeleaimamist. Moekurssi aitavad hoida ka pisiasjad: vestiga ülikond, suur kandekott, taskurätt rinnataskus või karusnahkne krae villamantlil.

Kanna õiget suurusnumbrit

Arter palus põgusaid hooaja stiili- ja moevihjeid meestele Hugo Bossi meesterõivaste brändi- ja loovjuhilt Kevin Lobolt.

Kommentaarid
Copy