Viking Lotto suurim võimalik võit kasvab oluliselt

Martti Kass
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viking Lotto reklaamstend
Viking Lotto reklaamstend Foto: Marianne Loorents / SL Õhtuleht

Nüüd saavad ka Eesti Viking Lotto mängijad osaleda täiendava jackpoti ehk õnnenumbri loosimisel, mis võib võidusumma viia sadade miljonite kroonideni.

Täiendava jackpoti jaoks loositakse tavalise Viking Lotto loosimise alguses 48 palli hulgast välja õnnenumbri pall, mis pannakse seejärel teiste pallide hulka lototroni tagasi.

Seejärel loositakse kuus põhi- ja kaks lisanumbrit. Kui õnnenumbri pall on ka kuue põhinumbri võidupalli hulgas, siis saab jackpoti võitja lisaks ka kogu selleks ajaks kogunenud õnnenumbri lisavõidu.

Kui õnnenumbrit ühel nädalal ei võideta, lisandub kogunenud summa sarnaselt jackpotiga järgmise loosimise õnnenumbri võidufondile.

Sellel kolmapäeval välja loositud õnnenumbri võidu suuruseks kogunes lausa üle 195 miljoni  krooni, mis läks jagamisele kahe norralasest ja ühe soomlasest õnneliku Viking Lotto mängija vahel.

Õnnenumbri loosimisel osaled automaatselt, kui oled ostnud Viking Lotto pileti. Viking Lotto pileti hind õnnenumbriga seoses ei muutu.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles