Rahvaliidu juhid ruttavad sotside sekka

Tuuli Koch
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eile kirjutasid Rahvaliidu juht Karel Rüütli (vasakult) ja sotside juht Jüri Pihl alla kahe partei võimaliku ühinemise algdokumendile. Volitusi selleks Rüütlil sel hetkel erakonna poolt ei olnud.
Eile kirjutasid Rahvaliidu juht Karel Rüütli (vasakult) ja sotside juht Jüri Pihl alla kahe partei võimaliku ühinemise algdokumendile. Volitusi selleks Rüütlil sel hetkel erakonna poolt ei olnud. Foto: Mihkel Maripuu

Koos sotsidega riigikogu valimistele vastu minemise pooldajate soov on Rahvaliidu juhtkonnas nii suur, et volikogu hääletusel ei teinud nad välja sellest, et erakondade ühinemisele saab algtõuke anda vaid Rahvaliidu kongress.


Rahvaliidu neli tundi kestnud volikogu oli täis pingeid. Veidi enam kui neli kuud tagasi langetati kongressil otsus, et vastu ei võeta Keskerakonna ega ka sotside kätt, vaid valimistele minnakse iseseisva erakonnana.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles