EMT ohverdas vanad kunded 4G-võrgule

Nils Niitra
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Ehkki EMT on meedias kategooriliselt eitanud neljanda põlvkonna võrkude väljaehitamist 3G-võrgu kvaliteedi arvel, kinnitavad Postimehe valduses olevad fotod vastupidist.

Etteruttavalt võib öelda, et EMT ise keeldus fotosid kommenteerimast. Postimees ei avalda fotode allikat, küll aga lasime oma Saaremaa kaastöötajast fotograafil oktoobri algul mastis leiduva maapinnalt üle pildistada, et veenduda toimetusse laekunud fotode õigsuses.

EMT tehnoloogiadirektor Tiit Tammiste ütles hiljuti Kuku raadio saates Digitund, et Elisa võrgujuht ja juhatuse liige Andrus Kaarelson valetab, väites, et EMT ehitas oma 4G-võrgu üles 3G-võrgu arvel. «Tegelikult ei ole seesugustel süüdistustel mingisugust alust ja seda, et võtta kuskilt ühest tehnoloogiast võimu maha ja panna teisele juurde, ei ole võimalik üldse teha,» lisas Tammiste.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles