Selver langes madalamasse eurosarja

Mariel Gregor
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hindrek Pulk tõi Selveri kasuks 10 punkti, ent tema efektiivsus oli -3 ja rünnakuprotsent 27.
Hindrek Pulk tõi Selveri kasuks 10 punkti, ent tema efektiivsus oli -3 ja rünnakuprotsent 27. Foto: Toomas Huik

Tallinna Selver kaotas CEV karikasarja korduskohtumise Dukla Liberecile võõrsil 0:3 ja langes madalamasse eurosarja ehk CEV Challenge Cupile, kus sel hooajal osaleb ka Pärnu võrkpalliklubi. «Olime eelmise mänguga võrreldes selgelt rohkem hädas servi vastuvõtuga ja see jättis oma jälje ka rünnakule,» sõnas peatreener Avo Keel pärast mängu. «Rünnak sõltub meil väga palju juhusest, kui on hea päev, siis see õnnestub, kui ei ole, siis tugevatele vastu ei saa. (Dmitri) Tucov tegutses rünnakul ainsana normaalselt, ülejäänud mitte.»

Keel heitis mängijatele ette, et nad ei analüüsi oma tegutsemist. «Seda ma kellelegi ette ei heida, et trennis tööd ei tehta, ent oma tegemisi on vaja ka analüüsida. Loodan, et viimastest mängudest tehakse omad järeldused ja see on meile õppetunniks,» sõnas Keel.

Avageim kulges punkt punkti heitluses kuni 12:12 viigiseisuni, mil Dukla meeskond oma teed läks ja võitis avageimi 25:16. Teist geimi alustasid paremini eestlased ja Martti Keele serviseeria viis Selveri 4:0 juhtima.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles